Categoriën:

Totaal aantal artikels: 391

volgende

Bandstemmen EVP

EVP Overledenen spreken Al de EVP’s die je hier op deze site kunt beluisteren, zijn zelf opgenomen EVP in absolute stilte. Ze werden bijna alle […] Lees verder »

Geesten verwijderen uit een woning

Als het spookt in de woning van iemand, is het nodig dit probleem op te lossen. Via deze weg is het op te lossen. Lees verder »

Xenoglossy

Spreken van andere taal Sommige psychische mediums, wisten hun onderzoekers te verrassen met het mysterieus verschijnsel om plots in een andere taal te praten of […] Lees verder »

Rouwverwerking

Verlies van een dierbare        Enkele uren geleden liep ik nog op een begraafplaats en mijn ogen vielen op een grafzerk met in grote letters, het […] Lees verder »

Tips bij het opnemen van bandstemmen of EVP

Nuttige tips om succesvoller EVP op te nemen Kies je methode Er zijn meerdere methodes om stemmen van overledenen op te nemen. Methodes die ik […] Lees verder »

Staat alles vast?

Als onze wereldbeeld natuurkundig materieel is volgt automatisch dat ook alle gebeurtenissen het gevolg zijn van een bepaalde oorzaak vanwaar het gevolg vaststaat. Met een […] Lees verder »

Fysica wordt metafysica

De reden waarom er meer moet zijn. Als een Aziaat me zou vragen een definitie van Europa te geven, zou ik hem moeten antwoorden: Dat […] Lees verder »

Lessen uit zelfmoord

Zelfmoord en Bijna Dood Ervaringen Wat BDE’s zijn weet nu bijna iedereen. Het is de ervaring van de tunnel en het licht die men beleeft […] Lees verder »

Ervaringen met het ouijabord

Ervaringen met het ouijabord Waarschuwing Terwijl dit verhaal nuttig kan lijken in sommige opzichten, wil ik ernstig op wijzen dat je voor je ermee begint, […] Lees verder »

Vergeten bijna doodervaring?

Kan het dat men een bijna doodervaring had maar er zich niets van herinnert? Al meerdere jaren worstel ik met de vraag of een BDE […] Lees verder »

Onze geest los van het lichaam

Waarom de bijna doodervaring zo bijzonder is. Van alle paranormale ervaringen die we kunnen hebben is de BDE het meest indrukwekkend. Het is niet alleen […] Lees verder »

Bestaan geesten of spoken echt?

Geest, spook, spookhuis, poltergeist… ervaringen die overtuigend bewijskrachtig zijn Doordat ik destijds aura-oasis vzw (professionele paranormale vereniging) had opgericht en beheerd – die een uitstekende […] Lees verder »

Voorspelling van 2 vliegtuigrampen

Vooraf opgetekende voorspelling De Bijlmerramp Zie ook Humo 2002 voor een zeer uitgebreide versie van de reportage Op de dag van de Bijlmerramp kreeg de […] Lees verder »

Is onze werkelijkheid virtueel?

De aard van onze werkelijkheid Golven of deeltjes Heb je moeilijkheden om te begrijpen waarom onze werkelijkheid een simulatie zou zijn of kan je het […] Lees verder »

Scepticus bewijst leven na de dood

Scepticus bewijst leven na de dood Een afspraak met zijn vrouw Harry Houdini was niet alleen boeienkoning, maar hij haatte al wat naar spiritisme of […] Lees verder »

Het bewijs voor “de geest” in de BDE

Het bewijs voor “de geest” in de BDE Waarom de bijna doodervaring zo bijzonder is Stof om eens goed over na te denken. Van alle […] Lees verder »

Nagekomen belofte na dood

Nagekomen belofte na dood Een overledene komt zijn afspraak met iemand na zijn dood na Ik had ooit de vraag psychometrie te doen voor iemand […] Lees verder »

Spokend huurpand

Spokend huurpand Onderzoek van een woning Het was een oproep uit paniek. Zowel de vrouw als de man waren overtuigd geraakt dat er een geest […] Lees verder »

De sferen uit het hiernamaals

Sferen na de dood De boodschappen van Myers Omdat er mediums bestaan die met de doden kunnen communiceren komt er via hen het bewijs van […] Lees verder »

Non-localiteit in onze werkelijkheid

Non-localiteit in onze werkelijkheid Waar tijd en ruimte-opvattingen ineenvallen Non-localiteit Niemand kan het zich voorstellen, maar elk deeltje heeft zijn antideeltje en dat gedraagt zich […] Lees verder »

Fox klopgeesten New York 1848

Fox klopgeesten New York 1848 De gezusters Fox – Hydesville New York 1848 De ware feiten Soms worden paranormale feiten op basis van de mogelijkheid […] Lees verder »

Persoonlijkheid van gene zijde of onderbewustzijn?

Persoonlijkheid van gene zijde of onderbewustzijn? Leonora Piper Galvanische experimenten met multiple persoonlijkheden Als je in de ene hand een koolstaaf neemt en in de […] Lees verder »

Gehost door entiteiten

Gehost door entiteiten Gehost of bezeten? Ik heb tamelijk wat mensen gekend die op een paranormale manier stemmen hoorden waarvan ze vaak dachten dat één […] Lees verder »

Persoonlijke geesten

Persoonlijke geesten Entiteiten Onder kenmerken van “Tekenen van een geest in huis” hebben we het vooral over de verschijnselen, veroorzaakt door overledenen die nog ergens […] Lees verder »

Waarom iemand blind door het leven moest

Een bijna doodervaring verduidelijkt waarom iemand blind door het leven moest Het gebeurt maar zelden dat je tussen de zovele bijna doodervaringen er enige aantreft, […] Lees verder »

De levensfilm

Het levensoverzicht bij het sterven. De zin van het leven Wat kan je me laten zien van je leven? Eens iemand overleden is en door […] Lees verder »

Dieren vinden hun verhuisde baasjes

Dieren en hun verhuisde baasjes 2250 km zonder GPS Een kat die achterbleef bij een verhuis vanuit een Amerikaanse staat naar 2 staten verder, wist […] Lees verder »

Gevolgen van de krantentesten

Gevolgen van de krantentesten Het bewijs van zijn overleden vader, toont tevens een andere aard van onze werkelijkheid De krantentesten (zie artikel “Voorspellingen voor de […] Lees verder »

Nogmaals bevestigd: Spontane terugkerende psychokine (RSPK)

RSPK proved Herhalende spontane psychokinese 1 – Original publication Klik hier voor de Nederlandse vertaling of scroll naar omlaag POLTERGEIST AND NONLOOCLITY: ENERGETIC ASPECTS OF […] Lees verder »

Het medium Mirabelli

Carmine Mirabelli Carmine Mirabelli was een medium die absoluut ongelooflijke psychische fenomenen produceerde. Vele zeer vooraanstaande wetenschappers van over de hele wereld gaven voor hem […] Lees verder »

Donkere schim aan bed?

Donkere schim aan bed? Schaduwgeest Een vrouw meldde me donkere schimmen te zien bij haar bed. Ook overdag werden ze gezien. Omdat we nooit zeker […] Lees verder »

Verrassende wetenschappelijke testen met hypnose

Buitengewone Hypnose-experimenten Genegeerde wetenschappelijke onderzoeksresultaten Verrassende wetenschappelijke testen met hypnose! Met hypnose is blijkbaar veel meer mogelijk dat men kan aannemen. Wetenschappers slaagden erin; door […] Lees verder »

Ervaringen met spiritisme

Het Ouijabord 10 tallen jaren ervaring met het Ouijabord en ander spiritisme Op deze site staan nog talrijke ouija-ervaringen en informatie. Hoe het begon… De […] Lees verder »

Contact met het hiernamaals

Een oud spiritistisch gesprek met gene zijde Via seances kan men contact verkrijgen met Hogere Entiteiten als men zich daarop afstemt. Bij spiritistisch of helderhorend  […] Lees verder »

De teleurgang van de Titan(ic)- een onbewuste voorspelling

The wreck of the Titan De ondergang van de Titanic Nu de film “de Titanic” volop in de belangstelling staat en die zoveel als het […] Lees verder »

Eigen ervaringen met spiritisme

Eigen ervaringen met spiritisme Spiritisme Er zijn heel wat misverstanden rond spiritisme en “geesten oproepen”. Geesten kan je niet oproepen. Je kan slechts contact krijgen […] Lees verder »

Entiteiten en psychische problemen

Entiteiten en psychische problemen De sferen – de bron van de kennis Als ik over de sferen na de dood ga schrijven vraag je je […] Lees verder »

Het oriëntatie-instinct bij dieren

Intuïtie Het oriëntatieinstinct bij dieren De hond neemt zelf de boot Op een dag in 1973 zat Willem Mante, kapitein van het Hollandse vrachtschip Simaloer, […] Lees verder »

Inzichten uit Bijna doodervaringen

Inzichten Lessen uit Bijna Doodervaringen Geheimen van leven en dood Inzichten van het Licht Hieronder vind je talrijke inzichten die verkregen zijn van het Licht […] Lees verder »

Transparante verschijning

Transparante verschijning De geest met de hoed Wie is het? Hij is grijs, zonder kleur, heeft een hoed op, heeft een sjaal, draagt een regenjas […] Lees verder »

Een overleden buur laat zich horen na fataal ongeluk

Een spiritistisch teken van leven na de dood Op deze site staan nog talrijke ouija-ervaringen en informatie. Al jaren hadden we interesse voor parapsychologie en […] Lees verder »

Ongelooflijke experimenten met hypnose

Magnetistische hypnose Paranormale experimenten uit de oude doos Begin jaren 1900 – Merwaardige niet herhaalde experimenten en mogelijkheden met hypnose Wat is clairvoyance? In Schotland […] Lees verder »

Tijdens mijn uittreding was ik getuige van de BDE van mijn vriend

Getuige van BDE Tijdens mijn uittreding zag ik mijn vriend zijn lichaam verlaten Veel hebben we hier al geschreven over uittredingen, Bijna doodervaringen, sterfbedvisioenen en […] Lees verder »

Bezetenheid en de succesvolle therapie van Dr. Wickland

Bezeten De methode van Dr. Wickland Dertig jaar succesvolle behandeling van geesteszieken Krankzinnig of bezeten? Sommige mensen kunnen plots een onbegrijpelijk gedrag gaan vertonen. Ze […] Lees verder »

Terug in een ander lichaam

Terug in een ander lichaam Dood en terug in het lichaam van een andere overledene? De volgende gebeurtenis is ongelooflijk. Of dit waar kan zijn […] Lees verder »

De entiteit

De entiteit Vreemde onverklaarbare voorvallen Ik werd gecontacteerd door iemand wiens dochter een plotse andere persoonlijkheid kon krijgen. Ze kreeg daardoor een soort agressieve toevallen […] Lees verder »

Poltergeistactiviteiten in Gent

Verslag Poltergeist- verschijnselen Gent (Foto van echte poltergeist) Ze had veel last van elektrische storingen. Niet alleen gingen lichten uit, ze dimden soms ook. De […] Lees verder »

Wijsheid uit antieke boeken

Verloren kennis uit een antiek boek Léon Denis Een genie en esoterisch filosoof Ik viel op een boek van de Franse schrijver Leon Denis. Half […] Lees verder »

Beroemde toekomstvoorspellingen

Beroemde voorspellingen Al zolang er zieners zijn, bestaan er voorspellingen. Beroemde voorspellingen treden meestal niet op na een helderziende te hebben geraadpleegd over een bepaald […] Lees verder »

Persoonsgebonden geesten

Persoonsgebonden geesten Persoonsgebonden geestelijke aanwezigheden Er zijn heel veel mensen die zich niet alleen voelen. Ze voelen zich vaak bekeken, ze worden aangeraakt, geknepen, ze […] Lees verder »

volgende