ufo's???

Alternatieve onderwerpen zoals acupunctuur, hypnose, NLP, kruiden, healing, reiki, mindfulness en andere...
Ook andere onderwerpen die minder passen in bovenstaande topics maar wel iets met het alternatieve/mysterieuze/UFO te maken hebben kunnen hier terecht. Ook onderwerpen zoals astrologie en gelijkaardige.
Denis
Site Admin
Site Admin
Berichten: 1550
Lid geworden op: 01 Dec 2008, 14:11
Locatie: Merelbeke
Contact:

Re: ufo's???

Berichtdoor Denis » 26 Jun 2016, 20:37

Vooral de spiraal in Noorwegen is een hot topic geweest. Dit zijn geen natuurlijke formaties en wij kunnen dat niet maken/projecteren. Eerst probeerde men het te verklaren als een dwarse trap van een raket die rond zijn baan draaide terwijl die nog rook uitstootte maar die theorie heeft het niet gehouden. Er waren geen raketten afgevuurd en ook was dit zo gewoon niet mogelijk, mede gezien door de reusachtige omvang van de spiraal. De perfectie waarmee de spiraal dan uiteindelijk van binnen uit terug oprolde maakt compleet brandhout met die hypothese.
Het zijn dus onbekende luchtfenomenen die bij UFO's worden gerekend.

UFO's worden nu immers in Hessdalen wetenschappelijk gefilmd en bestudeerd omdat de zogenaamde Hessdalen lights ook wel degelijk UFO's zijn en daar vaak voorkomen. Ik beweer nu niet dat ze iets met die spiraal en andere kunstjes te maken hebben maar men heeft het daar aanvaard als UFO's.

Meer en meer wordt nu geheime informatie losgelaten omtrent de black knight satelite, een kunstmatig object dat om een baan om de aarde draait en van richting kan veranderen. Het is geen meteor of ruimtepuin, zendt radiosignalen uit en toont soms lichtjes die gelijktijdig kunnen oplichten.
Dit is vanwege verdenking van de Russen en omgekeerd, heel lang top secret gehouden. Er zou ook nog een tweede ongeïdentificeerd ruimteobject zijn die er zeker kunstmatig uitziet. Dit zijn geen dingen die door ons gemaakt zijn vanwege de grootte, het gewicht en de snelheid.
Hoe meer we de stof onderzoeken, hoe meer ze verdwijnt onder onze ogen.

http://www.aura-oasis.be
http://www.facebook.com/groups/auraoasis
fran123
Toplid
Toplid
Berichten: 704
Lid geworden op: 02 Dec 2008, 09:27
Contact:

Re: ufo's???

Berichtdoor fran123 » 27 Jun 2016, 07:49

DANK U VOOR DE UITLEG DENIS

Terug naar “Alternatief, mysterie, vreemde verschijnselen, andere”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten