Search found 1893 matches

by Infinity
03 May 2017, 21:40
Forum: Spiritueel
Topic: Ontsnapping uit je ellendige levensituatie
Replies: 9
Views: 4054

Re: Ontsnapping uit je ellendige levensituatie

Karma is iets wat blijft. Het zal wellicht met tegengesteld karma geneutraliseerd worden.
by Infinity
27 Apr 2017, 22:15
Forum: Alternatief, mysterie, vreemde verschijnselen, andere
Topic: Het gevaar
Replies: 629
Views: 88908

Re: Het gevaar

Hoe lang gaat het nog duren? Het is het ergste wat de mens kan overkomen en toch wordt er precies niet te zwaar aan getild.
by Infinity
27 Apr 2017, 22:00
Forum: Spiritueel
Topic: De mens als tussenpaus?
Replies: 7
Views: 3651

Re: De mens als tussenpaus?

Binnen nog eens vijftienduizend jaar gaat een bepaalde gemeenschap die een beetje op ons trekt voor een raadsel staan waarom we uitgestorven zijn en al onze smartphones, auto's, computers,... opgraven.
by Infinity
27 Apr 2017, 21:54
Forum: Spiritueel
Topic: De hel bestaat
Replies: 44
Views: 14767

Re: De hel bestaat

Het kwaad kruipt letterlijk waar het niet gaan kan. Hoe kan een mens zo bezeten zijn van geld en bezittingen, dat je zelf, vet gevreten, je uitgehongerde medemens niet eens wat basis verzorging en voeding gunt? Ze zitten blijkbaar all around me. Daarom kom ik terug op mijn betoog dat een mens, nieuw voor me, als een potentiëel gevaar moet benaderd worden, zonder deze uiteraard te onteren en zodoende een kans te geven om me te overtuigen dat deze echt te vertrouwen is. Wie me echt kent weet dat het heel lang duurt eer het voor me duidelijk is dat iemand te vertrouwen is. Het wordt er met de tijd niet beter op omdat ik mensen tegenkom waarvan ik denk hoe durven ze dit zonder blozen op z'n zachtst gezegd. Gelukkig kan ik ook melden dat er ook mensen het pad kruisen waar ik nu veel respect voor heb en de hand voor in het vuur steek.
by Infinity
27 Apr 2017, 21:39
Forum: Spiritueel
Topic: Ontsnapping uit je ellendige levensituatie
Replies: 9
Views: 4054

Re: Ontsnapping uit je ellendige levensituatie

Het zijn het soort fouten dat ieder mens wel maakt Denis. Eerder kwesties waarin ik andere mensen heb gekwetst vroeger in mijn jeugdige jaren. Ik weet dat ik daar helemaal niet blij zou om zijn mocht iemand dat bij mij doen.
by Infinity
27 Apr 2017, 21:31
Forum: Paranormaal
Topic: Wat is hier de levensles van?
Replies: 6
Views: 3675

Re: Wat is hier de levensles van?

OK Denis, zo had ik het nog niet benaderd. Het gebeurt dus wel eens dat je niet ter wereld komt om zelf te leren maar om een ander te leren. Heel merkwaardig uiteraard en nieuw voor mij.
by Infinity
26 Apr 2017, 22:29
Forum: Spiritueel
Topic: Ontsnapping uit je ellendige levensituatie
Replies: 9
Views: 4054

Re: Ontsnapping uit je ellendige levensituatie

Mijn persoonlijke ervaring is het volgende. Als ik terugkijk op mijn leven zie ik veel zaken waarvan ik nu denk dat ik erg misdaan heb en dat ik het toen niet realiseerde. Daar heb ik wel echt moeite mee om mezelf hiervoor in de ogen te kijken en het zal me wel op een karma blaadje gepresenteerd worden in een eventueel volgend leven. Ik weet nu al waar ik wellicht zal worden op afgerekend in een volgend leven en nochtans heb ik alle gemaakte fouten ingezien en heb ik hier veel berouw om. Maar gedane zaken nemen geen keer. Dat is Karma.
by Infinity
26 Apr 2017, 22:21
Forum: Spiritueel
Topic: De hel bestaat
Replies: 44
Views: 14767

Re: De hel bestaat

Denis wrote:In Anderlecht zijn vier politiecombi's uitgebrand bij brandstichting.
Politie moet waken over misdaad maar helaas zijn er die fel vijand van politie zijn. Probeer daar maar eens het goede van in te zien.

Anderzijds neemt corruptie toe. Geld bepaald de macht en maakt de wet krom. Probeer maar eens gerechtelijk niet akkoord te gaan met een verzekering die een dodelijk ongeval moet vergoeden. Dit doet bijna geen enkele.
Ook zien we steeds meer politiekers en overheidshoofden zoals bestuursleden die een oogje dichtdoen vanwege royale giften, jobjes of benoemingen.

Zo lazen we vorige week in de krant van een grote farmaceuticafabrikant die opzettelijk een grote hoeveelheid kankermedicijnen vernietigd had om de prijs 4000 keer te kunnen opdrijven.
Dan moet je de werking van die medicijnen nog met een serieuze korrel zout nemen want de onderzoeksresultaten zijn onvolledig gepubliceerd zodat de geneesmiddelen een positief effect leken te hebben.

Er hoeveel grote aannemingen en bouwprojecten zijn er al niet gekomen die compleet overbodig zijn? Men stelt dan een peperduur studiebureau aan die dit gezond verklaard.

Dat bedoel ik net. Fred doe aub je ogen eens open voor de realiteit. Ik denk nog steeds collectief alhoewel ik er alleen of met een paar man en een paardekop er lijk voor te staan. De wereld en de mensen draaien om geld en macht en gebruiken hier desnoods godsdienst voor. Het is in ieder geval heel lovenswaardig dat jij in de goedheid van elke mens blijft geloven natuurlijk ;-).
by Infinity
26 Apr 2017, 22:16
Forum: Spiritueel
Topic: De hel bestaat
Replies: 44
Views: 14767

Re: De hel bestaat

Fred wrote:Fijn. Nu hebben we allemaal eens lekker onze gal uitgespuwd.
Laten we nu eens kijken naar het goede in de mens.

Fred.

Nu heb je me echt aan het zoeken gezet. Wellicht een speld in een hooiberg :D.

Nu even serieus. Ik beschouw een mens die ik nog niet ken als een potentieëel misdadiger waar je mee moet opletten. Wanneer het echter zo ver komt dat ik die persoon blindeling vertrouw kan deze me niets meer misvragen en kan het niet meer stuk. Ik ben gewoon geen enthousiasteling naar vreemde mensen toe. Daar is toch niks mis mee?
by Infinity
26 Apr 2017, 22:04
Forum: Paranormaal
Topic: Zwarte magie, Voodoo, Winti
Replies: 9
Views: 3894

Re: Zwarte magie, Voodoo, Winti

Ik denk niet dat het zou kunnen dat je met kwade rituelen of gedachten een andere nietsvermoedende persoon kwaad zou kunnen doen. Het "hogere" zou dit volgens mij "blokkeren". Mocht dit mogelijk zijn en grootschalig ontdekt worden, dan zou de mensheid heel veel "miserie" krijgen. Ik ga er in mijn betoog van uit dat het hogere ook werkelijk hoger is dan wij mensen.
by Infinity
26 Apr 2017, 21:56
Forum: Paranormaal
Topic: Wat is hier de levensles van?
Replies: 6
Views: 3675

Wat is hier de levensles van?

Redelijk geshockeerd las ik volgend artikel in de krant:
Sofie beticht van moord op baby.

Ziehier het verhaal in geval de pagina offline zou geraken:

Voor de correctionele rechtbank in Turnhout start vandaag het proces tegen Sofie H. (26) uit Oosterwijk. De vrouw staat terecht voor moord op haar pasgeboren baby. Ze zou het meisje meteen na de thuisbevalling op 13 juli 2014 verdronken hebben in de wc-pot.
JEF VAN NOOTEN

De toen 23-jarige Sofie H. uit Oosterwijk, bij Westerlo, had haar zwangerschap goed verborgen kunnen houden voor de buitenwereld. "Ik wist niet eens dat ze zwanger was", reageerde haar toenmalige schoonvader na haar arrestatie. En zelfs haar eigen partner, Bjorn D.W., wist pas een maand voor de bevalling dat ze in verwachting was. Sofie had hem wijsgemaakt dat ze nog maar vier maanden zwanger was. Dat bleek achteraf een leugen, want het babymeisje was volgroeid op het moment van de bevalling op 13 juli 2014.

Alleen thuis

Sofie H. was alleen thuis op het moment dat ze het kindje kreeg. Na de geboorte van het meisje sms'te ze naar haar vriend dat hun baby dood was. De hulpdiensten kwamen ter plaatse. Die konden alleen de dood van het baby'tje vast stellen. "Ze is dood geboren", verkondigde Sofie. De dokters konden dat maar moeilijk geloven. En verder onderzoek wees inderdaad uit dat het baby'tje nog geleefd had na haar geboorte.

De politie vond het sms-verkeer van Sofie H. heel verdacht. Op de dag van de feiten stuurde ze de ene sms na de andere naar haar vriend. Maar plots bleef het stil. Anderhalf uur lang. De speurders vermoeden dat Sofie op dat moment haar baby'tje gedood heeft door het hoofdje in het water van de wc-pot te houden. Het sms-verkeer doet de speurders vermoeden dat Sofie handelde met voorbedachtheid.

Ondanks de vaststellingen in het onderzoek bleef Sofie H. aanvankelijk in alle toonaarden ontkennen. Wekenlang bleef ze beweren dat het babymeisje dood ter wereld was gekomen. Pas twee maanden na de feiten kwam ze met een nieuwe verklaring op de proppen, en gaf ze toe dat het baby'tje nog leefde bij de geboorte. Ze is wel blijven ontkennen dat er sprake is van moord of doodslag. "Ze heeft de dood van haar kind niet gewild. Er heeft zich een tragisch voorval afgespeeld, maar er was geen intentie of voorbedachtheid om het kind te doden", verklaarde haar advocaat Bart Vanmarcke eind september 2014. "Het ging om een zeer onverwachte gebeurtenis. Mijn cliënte wist niet goed hoe te handelen, en heeft niet de meest favorabele beslissing genomen."

Eén maand nadat ze had toegegeven dat het babymeisje nog leefde bij de geboorte, mocht Sofie H. in oktober 2014 de gevangenis verlaten. Ze had toen drie maanden in voorhechtenis gezeten. De raadkamer koppelde wel voorwaarden aan haar vrijlating. Ze moest gaan inwonen bij haar ouders en mocht geen contact meer hebben met de vader van het overleden baby'tje.

Nieuwe man en kind

De relatie tussen Sofie en haar vriend, die samen al een ander kindje hadden, liep stuk. H. is intussen bevallen van een kindje van een andere man.

Het proces tegen Sofie H. start normaal gezien vandaag, maar het is niet zeker dat er al gepleit zal worden. De vrouw is al een jaar niet opgevolgd door de justitie-assistente. De openbare aanklager wil de beklaagde daarom eerst laten onderwerpen aan een maatschappelijk onderzoek om te weten hoe haar leven er vandaag uit ziet. Als de correctionele rechtbank daarmee instemt, moet de levenswandel van Sofie eerst onderzocht worden vooraleer de zaak ten gronde behandeld kan worden.


Vanuit het standpunt dat we zelf onze ouders kiezen vanuit het hiernamaals. Ik kan het even niet begrijpen wat de levensles is die hierachter schuilt
by Infinity
19 Apr 2017, 22:20
Forum: Alternatief, mysterie, vreemde verschijnselen, andere
Topic: Opwarming van onze planeet
Replies: 23
Views: 6297

Re: Opwarming van onze planeet

Dat is zeker geen misplaatst gevoel. Als je gewoon puur rationeel denkt kan je tot geen andere conclusie komen dat het op deze wijze allemaal niet kan blijven duren.
by Infinity
19 Apr 2017, 22:13
Forum: Paranormaal
Topic: Trump
Replies: 4
Views: 2546

Re: Trump

Blijkbaar is WOII voorlopig niet de laatste geweest. Ik snap eigenlijk niet op welke wijze politiek mensen kan boeien.
by Infinity
17 Apr 2017, 06:04
Forum: Paranormaal
Topic: Het spookt, de aanwezigheid van geesten
Replies: 26
Views: 11236

Re: Het spookt, de aanwezigheid van geesten

Indrukwekkend, dit wist ik niet. Het zou me ook niet verwonderen als er het in UZ Gent ook geestelijke aanwezigheden zijn.
by Infinity
14 Apr 2017, 21:58
Forum: Spiritueel
Topic: De hel bestaat
Replies: 44
Views: 14767

Re: De hel bestaat

Aan hetzelfde zeel trekken. Ze trekken inderdaad aan hetzelfde zeel, maar is tegelijk is dit echter het zeel van de allerslimsten die de (veel)minder slimme mensen onder controle moeten houden. Er zijn er zelfs die een zodanig tekort aan intelligentie hebben dat ze de hand aan zichzelf leggen, in de hoop zoveel mogelijk mensen mee te sleuren in hun wandaad met de valse illusie van hierboven 80 maagden paraat te hebben. Al bij al niet slecht bekeken als je een geloofsgemeenschap onder de knie wilt hebben, bekeken vanuit het standpunt van mensen met kwade wil en manipulatie.
by Infinity
13 Apr 2017, 22:05
Forum: Alternatief, mysterie, vreemde verschijnselen, andere
Topic: Opwarming van onze planeet
Replies: 23
Views: 6297

Re: Opwarming van onze planeet

De wereld is sinds 2012 niet vergaan dat ze in vlammen opging zoals velen denken. Het zal eerder zijn dat het een kantelpunt is in de wereld. Meer instabiliteit. Meer extremer weer. Meer files en wetten die er lijken te zijn om de mens te ambeteren en de samenhorigheid te fnuiken met oa brood en spelen. Meer aanslagen, haat, nijd en afgunst, meer van ... (vul zelf maar verder in) en ik kan deze pagina nog helemaal vol schrijven. Maar we leven voorlopig nog steeds en zijn nog niet opgebrand maar we krijgen het meer en meer moeilijk. Al dan niet met nog een beetje extra radioactiviteit in ons lijf van Fukushima, want we mogen het toch ook niet te koud krijgen hé.
by Infinity
13 Apr 2017, 21:57
Forum: Spiritueel
Topic: De hel bestaat
Replies: 44
Views: 14767

Re: De hel bestaat

Ik ben het volledig eens. Het loopt al fout met een religie die verkondigt om oorlog te gaan voeren tegen de 'ongelovigen'. Het resultaat staat dagelijks in de krant.
by Infinity
13 Apr 2017, 21:50
Forum: Spiritueel
Topic: De mens als tussenpaus?
Replies: 7
Views: 3651

Re: De mens als tussenpaus?

Dat denk ik wat aan het gebeuren is. Het gaat allemaal ongelofelijk snel. Op vijftien jaar is de wereld enorm veranderd. Grimmiger bedoel ik dus. Onverschilligheid en egoïsme troef en als resultaat de CO2 in de atmosfeer stijgt. Want het aantal duistere figuren, al dan niet gehuld in maatpak en stropdas zijn deze bol hier onleefbaar aan het maken. En de goedgelovige naïeve mens zijn eigen materiële bevrediging achterna hollend, en bovendien nog eens in de illusie van een correct denker te zijn, heult met hen mee. Hopelijk heb ik ongelijk, maar er staat de mensheid één en ander te wachten.
by Infinity
13 Apr 2017, 21:44
Forum: Paranormaal
Topic: Het spookt, de aanwezigheid van geesten
Replies: 26
Views: 11236

Re: Het spookt, de aanwezigheid van geesten

Ben je daar reeds geweest in die bunkers Yossam? Tot heden kende ik alleen het gedeelte dat een 'speciale' ontmoetingsplaats voor mensen met 'speciale' voorkeuren.
by Infinity
05 Apr 2017, 21:26
Forum: Spiritueel
Topic: De hel bestaat
Replies: 44
Views: 14767

Re: De hel bestaat

De duivel zit overal, en die heeft niks respect voor mens noch dier. Ik begrijp mijn eigen soort niet. Hoe kan je iemand aanvallen met gemene chemische wapens. De wereld ziet gitzwart van al het kwade.