Search found 28 matches

by Rood
17 Feb 2019, 19:33
Forum: Paranormaal
Topic: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?
Replies: 86
Views: 24775

Re: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?

Beetje een necro van het forum misschien maar wil toch het volgende even kwijt;

Allereerst mijn excuses voor de late reactie. Zoals Dennis al vermoede gingen de 'symptomen' vanzelf over.
Is in de vergetelheid geraakt en was deze website verloren, heb hem net gelukkig terug gevonden.

Woon nu nog in hetzelfde huis maar met partner en kinderen niks aan de hand.
Ik ben dus geestelijk gezond (genoeg) omdat wanen door geestenziekte niet vanzelf overgaan!
In het ergste geval heb ik een levendige fantasy of leg ik verbanden waar ze niet zijn.

Heb wel sinds dit hele gebeuren een raar onderbuik gevoel soms nog in situaties, maar of dat ergens mee te maken heeft weet ik niet.
Vraag me nu wel nog steeds vaak af wat er echt gebeurde. Heb ik misschien een levendige fantasie, leg ik toch verbanden die niet bestaan of was dit echt een paranormale ervaring (klinkt nog steeds spannend) en zo ja waarom dan en hoe werkt het.

Iedereen bedankt voor de tips en hulp en tóch een beetje jammer dat we geen spook hebben kunnen vastleggen.
Ik kan op mijn beurt jullie misschien helpen; Het lokale ziekenhuis (had ook een terminale afdeling) gaat binnenkort tegen de vlakte, staat nu een hek omheen en is leeg. Als iemand wilt kan ik navraag doen of bemiddelen om er toegang te verkrijgen is als jullie willen.

Groetjes!
by Rood
18 Dec 2013, 14:08
Forum: Paranormaal
Topic: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?
Replies: 86
Views: 24775

Re: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?

Nah je bent nog niet van me af hoor wees maar niet bang. Ik post alleen niet meer elk klein dingetje wat waarschijnlijk toch niks is. Gisteravond wel een raar gevoel, moeilijk te beschrijven met woorden maar ik probeer er steeds tegen te praten en werd zo overvallen door een rustig gevoel van vredigheid. Totale sereniteit in mijn hoofd. Weet niet of deze dingen daar invloed op hebben maar ik zou bijna denk van wel. Mijn gemoedsrust schommelt steeds vaker alsof het een soort vibes afgeeft. Soms ook andersom en ben ik ineens uren rusteloos of geïrriteerd om niks.

Het filmen van de lamp heb ik al geprobeerd maar dan gebeurt er natuurlijk niks. Is maar 2x keer gebeurd dat ie buiten mijn doen aan ging en dat ik er echt op gelet heb. Kan alsnog zijn dat ik het zelf geweest ben, wil ik niet uitsluiten. Ik ken mezelf en weet als ik diep in gedacht of bezig ben kan ik welles dingen laat slingeren of semibewust doen. Of het kan altijd zijn dat ik de schakelaar niet goed heb geklikt en dat deze dan terugspringt of iets met stroom. Ik wil zo objectief mogelijk proberen te blijven.

Dat snelle contact uit verhalen/foto's/filmpjes kan ik natuurlijk nooit controleren. Gelukkig dat jij ~als iemand die er serieus mee bezig blijkt te zijn~ anders over denkt. Ik haal al mijn info uit films en internet en op die manier weet ik nooit zeker wat wanen, fantasie of plausibele is. Maar in de meeste zogenoemde "true paranormal encounters/stories" beloopt het allemaal heel wat vlotter. Zo is er naar zeggen een aantal stappen hoe een entiteit of haunting zich opbouwt en eindigt het vaak in fatsoenlijk contact met zelfs een vertrouwensband of een grote anti-climax van een griezelig scenario.

De microfoon die ik gebruik is onderdeel van een hele oude en goedkope headset. Ik heb ondertussen al een fatsoenlijke bestelt en zal het daarmee nog eens proberen.
by Rood
17 Dec 2013, 12:31
Forum: Paranormaal
Topic: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?
Replies: 86
Views: 24775

Re: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?

Het is vrij rustig vergeleken dan voorheen. November en december is een drukke periode voor iedereen blijkbaar ook in entiteiten-land.

Het gevoel van niet-alleen-zijn is ook erg afgenomen. Het enige wat wel bizar is, is dat mijn lavalamp af en toe aan is als ik boven kom. Terwijl ik enkele momenten toch echt zeker wist dat ik dat zelf niet heb gedaan. Deze lamp heb ik met veel vertoon en gebaar op een speciaal tafeltje gezet voor de entiteit samen met een bloemetje, toen het allemaal begon. Als een soort vredesgebaar.

Ik heb flink zitten spelen met de recorder die je me verwees. Geen rariteiten kunnen horen. Probleem is dat hij met enige regelmaat ook het suizen van de motor van de laptop zelf opneemt. Ook de headset moet redelijk dichtbij zijn voor enig waarneembaar geluid. Ik heb hem in de woonkamer getest op de gevoeligheid met mijn eigen stem. Dat gaat prima zolang ik maar dichtbij ben. Ook neemt hij dingen op die niet te zien zijn op de geluidenbalk. Zo zat op de achtergrond mijn parkiet te piepen en dat was te horen op de opname als hoog geluid maar de geluidenlijn bleef op die plekken één rechte streep.

De auto-record functie werkt prima, alleen zet hij alles achterelkaar en dat is (misschien omdat ik niet eigen ben met geluid te werken) erg lastig om die geluiden te identificeren als je ze op die manier hoort (zulke opnames klinken mij allemaal erg bizar). Dus als ik voorbijloop, ergens op ga zitten of hoest of zo, hoor je al die dingen achterelkaar alsof het 1 moment is. Dat is erg lastig te analyseren.

Verder tja, ben nu bijna een jaar verder en heb nog steeds niet echt enige doorbraak kunnen vinden. Ik ben nu aan het overwegen om wat beter spul aan te schaffen voor detectie, en ook om te stoppen op de hulpposten etc. en me fulltime thuis te richten op dit alles. Want ik twijfel nu steeds meer of het niet aan mij ligt. Zeker als je al die verhalen en dingen op internet ziet, de meeste hebben binnen een maand of twee toch wel contact of zelfs één of andere manifestatie of zo.
by Rood
05 Nov 2013, 23:03
Forum: Paranormaal
Topic: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?
Replies: 86
Views: 24775

Re: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?

Hey Dennis,

Ik begrijp inderdaad nu de reden. Wist niets af van dat hele gedoe. Lijkt wel of er een heksenjacht is geopend op sektes en dan ook maar meteen het vizier richten op alles wat enigszins afwijkt. Is naar mijn idee wel een kwalijke ontwikkeling.

Ik stuur je even een mail over hoe verder.
Ik zal verder enige ontwikkelingen in dit topic plaatsen. Meerdere inzichten en/of ideeën is natuurlijk altijd beter.
by Rood
05 Nov 2013, 13:47
Forum: Paranormaal
Topic: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?
Replies: 86
Views: 24775

Re: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?

Ik heb je toevallig net een berichtje gestuurd. (Excuses voor de grote spaties, dat had te maken met copy-paste vanuit tekst-editor).

Van mijn kant een late reactie maar het ging hier niet zo best. Zoals je weet zat ik met een tweede huis, deze is inmiddels verkocht en overhandigd dus daar ben ik gelukkig van af. Ik zit nu alleen wel met de afwikkeling van de erfenis en ik weet niet of jij ooit zoiets geregeld heb maar dat is echt een bureaucratisch rampenplan.
Helaas zijn kort geleden twee andere familieleden ook overleden en een derde is terminaal verklaard. Gezien ik van die kant van de familie de enige erfgenaam heb ik dat ook moeten regelen. Dus je begrijpt dat het hier geen feest is. Verder druk gehad met studie, werk en hulppost. Vandaar.

Even voor de duidelijk ik vind het inderdaad een beetje eng zomaar mijn persoonlijke gegevens te delen. Dit heeft niks te maken met een vertrouwensbasis. maar alles is tegenwoordig zo makkelijk terug- en na te halen op internet. En ik ben als des doods dat de kans bestaat dat zoiets kan, want als dat gebeurt heb ik mezelf sociaal opgehangen. Want het gaat hier wel om een paranormaal fenomeen met een seksueel tintje.

In mijn lange e-mail aan Psychic ben ik enkele belangrijke punten helemaal vergeten. Ik zal ze hier even delen. De activiteiten houden aan, maar er komt niks nieuws of anders bij. Een tijd terug heb ik de flink wat verandert aan mijn slaapkamer, wat meubels vervangen, inclusief mijn bed, extra dozen etc. Hierdoor dacht ik dat het verward was of zelfs weg want het was een tijd actiefloos.

Het gevoel van aanwezigheid versterkt wel weer. Ik ben er (mede door jullie informatie) nu wel achter dat er mee communiceren niet werkt net zoals in de films. Het begint steeds meer mijn leven te domineren want ik weet nog steeds niet zo goed waar ik mee te maken heb, noch wat het precies wil. Zo durf ik echt geen seks te hebben en zeker niet in mijn eigen slaapkamer. Niet dat ik bang ben dat het me dan wat aandoen maar het signaal wat ik daarmee afgeef en hoe de entiteit erop gaat reageren. M'n gevoel zegt me dat ik dat ook niet moet doen. Je kan je voorstellen dat dit redelijk beschamend en frustrerend is. En verder eigenlijk geen bijzonderheden.
by Rood
27 May 2013, 12:00
Forum: Paranormaal
Topic: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?
Replies: 86
Views: 24775

Re: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?

Hey Dennis,

Bedankt voor je berichtje. Maar wees gerust ik heb het even druk gehad, werk en vrijwilligersactiviteiten. Ook is mijn oma is 1.5 week geleden overleden, ik ben de executeur en het is ontzettend veel bureaucratisch werk om alles officieel te regelen. Dan komt er nog bij dat ik in haar woning net een lek heb gevonden, maar door het huidige weer kan dat niet gemaakt worden. Ik ben daar twee maal per dag om alles op te dweilen en de emmertjes leeg te kiepen. Dus momenteel doe ik het huishouden van twee woningen, waarvan één nogal wat onderhoud nodig blijkt te hebben.

Ben nog steeds bezig met beeld en geluid maar dat kost zo veel tijd. En iets naar Kimmy sturen is er nog niet van gekomen, maar komt eraan.

Maar goed terug ontopic; Het word hier steeds raarder en de activiteiten lijken toe te nemen. Zo was ik vorig week 's nachts met wat vrienden bij iemand thuis, spelletjes avond. Het was laat in de nacht tussen 02:00 en 03:00 en ineens voelde ik weer een concrete aanraking langs mijn gezicht naar mijn nek glijden. Hier schrok ik ontzettend van en iedereen merkte dat natuurlijk.

Voorheen gebeurde het als ik alleen was en dit was de eerste keer dat er andere mensen bij waren. Ergens wel een soort van bevestiging dat andere ook iets hebben gemerkt, maar ik heb toch liever dat het in mijn huis blijft. Ik vermoed dat het door had dat ik niet thuis was en ging zoeken waar en waarom ik er niet was. Omdat het 's nachts actief lijkt te zijn en ik er 's nachts niet was.

Vorig weekend ook twee voorvallen, op vrijdag avond zat ik nog laat beneden tv. te kijken en ik merkte gewoon dat het er was, ik zag of hoorde niks maar dat gevoel dat er iemand aanwezig is, was heel sterk. Mijn parkiet merkte blijkbaar ook iets en begon te kwetteren en dat doet hij echt nooit.
Ik zei hardop; 'Ik kom zo naar boven, geduld aub.' En daarna was het weg. Nu kan dit nog steeds zelfsuggestie zijn en vogels hebben goede zintuigen dus hij kan ook schrikken van iets wat ik niet kan horen, maar vond het wel heel toevallig allemaal. Het hield me even bezig en terwijl er eigenlijk niks ergs gebeurd is baal ik er wel van dat het aandacht begint te eisen. Ik ben toen naar boven gegaan en duidelijk gezegd dat het mijn huis is en het zich als gast dient te gedragen.

Zaterdag nacht voelde ik weer wat rillingen en tocht. Kort daarna getintel aan mijn oor die werd ook een beetje warm. Geen concrete aanraking maar wel heel duidelijk alsof er iets mijn oor bedekte want door dat oor hoorde ik alles heel zacht en dof. Ik zei hoi en weltrusten en ben toen gewoon gaan slapen.
by Rood
14 May 2013, 12:19
Forum: Paranormaal
Topic: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?
Replies: 86
Views: 24775

Re: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?

Nee, mijn oude en nieuwe woning zijn allebei modale normale woningen zonder achtergrond van enig familie drama. In het ziekenhuis gebeurt wel eens wat maar dat is normaal, en natuurlijk ben ik weer de uitzondering want anders zou elke pleeg/arts last hebben van 'hauntings' en daar hoor je nooit iets over.

Het gebouw is ook niet echt eeuwen oud. Verder gebeurt er wel eens wat tijdens visite, maar dat is echt zeldzaam en ik word alleen in uitzondering opgeroepen. Meestal een reanimatie of weer een paniekerige tiener met te veel drugs/alcohol. Maar bijna nooit een overlijdensgeval.

Ik heb wel eens last van hoofdpijn maar dit komt omdat ik vrij veel rook. De laatste tijd wel wat vermoeiender en heb echt moeite om uit mijn bed te komen, maar ja dat hoeft niks te betekenen. Heeft iedereen wel ooit eens last van in periodes, dus hoeft niet meteen iets aparts te zijn. Precies wat je zegt kun allemaal aanwijzingen zijn maar dat hoeft niet, en juist deze twijfel is echt heel frustrerend.

De onzekerheid begin ik echt bui te worden. Ik ben vrij wetenschappelijk ingesteld maar de kans zit erin dat ik niet perse 'gek' ben en het allemaal waar blijkt te zijn. Mijn wereld en wat ik daar van dacht te weten en hoe ik die beleef staat zachts uitgedrukt wel op zijn kop ja. En dat hele idee is ook wel een zware ervaring op zichzelf.

Ik neem het wel bijzonder in dank af dat jullie me helpen een diagnose te stellen!
by Rood
13 May 2013, 12:50
Forum: Paranormaal
Topic: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?
Replies: 86
Views: 24775

Re: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?

Dat van die witte achtergrond is een goed idee, ik zal het eens proberen. Wil graag eerst nog wat dingen proberen voor ik iets nieuws aanschaf.

Meestal zeg ik wel wat als ik iets merk. Ik groet het ook als ik de kamer in kom. Als ik te moe ben of rust nodig heb dan meld ik dat ook, de aanrakingen stoppen dan altijd. Het porren lijken mij inderdaad observaties van de entiteit zelf. Kijken hoeveel ik merk, aandacht trekken of aanwezigheid kenbaar maken. Ik kan verder niks bedenken.

Het gevoel dat er iets aanwezig is blijft dan wel vaak hangen. Dit is lastig uit te leggen, maar het lijkt alsof het aanwezig is rondom het bed. Meestal krijg ik dan een heel veilig troostend gevoel alsof het waakt of me instopt of zo. Meestal is het dan ook koeler of warmer. Ook heb ik het gevoel of het op me let. Als je bijvoorbeeld in een drukke menigte zit en iemand zit je heel de tijd aan te kijken, al heb je dat niet direct door ergens 'voel' je het wel dat iemand op je let. Dat heb ik vaak, weet nu niet zeker of dit 'wishfull-thinking' is omdat ik er zelf op let.
by Rood
12 May 2013, 01:14
Forum: Paranormaal
Topic: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?
Replies: 86
Views: 24775

Re: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?

Laatste tijd een paar keer per week wel wat; tocht of geblaas over m'n gezicht en haar en af en toe voel in een vingertje porren. Deze zijn heel licht, kort van duur en snel maar net zo levensecht als het handje. En mijn schuifkast was wederom weer open vanochtend.

Heb verder wat opnames gemaakt (niks langer dan een uur) met de laptop en de kwaliteit is niet zo best als ik dacht. Zelfs met nachtverlichting aan is het beeld niet te zien. Ik heb geprobeerd te slapen met de kamerlamp aan maar dat is echt niet te doen. Het geluid is ook drama, de webcam-audio is heel gevoelig en dat is goed dacht ik. Behalve dat je dan ook de ruis en ventilatoren van de laptop zelf hoort. Dus ik ben bang dat ook al ik ergens iets heb opgenomen het onmogelijk blijkt deze eruit te vissen.
by Rood
10 May 2013, 11:38
Forum: Paranormaal
Topic: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?
Replies: 86
Views: 24775

Re: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?

Ik filmde de laatste tijd met een tablet met ingebouwde camera, kwaliteit was niet zo heel geweldig. Helaas is die gister stuk gegaan toen ik hem op de kast zette om de touwtjes te filmen, ik had hem niet goed vastgezet want toen ik me omdraaide donderde heel mijn setup in elkaar.

Niet zo'n ramp, ik heb een webcam gevonden en een laptop en ga dat zo neerzitten boven. Op de doos staat 1.5 megapixel HD dus die klinkt beter dan mijn oude filmpjes. Zit volgens mij geen led verlichting in, maar ik heb wel een usb leeslampje die ik ipv kan gebruiken.

Het kompas doet niks raars, wijst correct naar het noorden overal. Heb touwtjes aan het plafon getaped en die doen ook niks aparts.
by Rood
09 May 2013, 16:21
Forum: Paranormaal
Topic: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?
Replies: 86
Views: 24775

Re: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?

Balen weer, natuurlijk niet het antwoord wat ik wou. Maar inderdaad ik zet al een tijd de camera neer en laat hem heel de nacht draaien. Gezien jou tips kan ik hier net zo goed met stoppen. Het probleem ~lijkt mij~ is de camera zo te plaatsen dat het, 't niet doorheeft. Ik zal proberen de camera neer te zetten als ik even weg.

Ik zal eens iets proberen met touwtjes, spijkeren hoeft toch niet persée? Kan ze ook met plakband vastmaken toch. Boven loopt een grote steunbalk waar ik ze aan vastmaak, deze balk is massief dus daar loopt geen leiding of wat dan ook doorheen. Ik heb ook een oud kompas, geen digitale dat is dus prima neem ik aan. Ik zal eens kijken hoe deze het normaal doet in de kamer en dan kijken of het raar gaat doen.
by Rood
09 May 2013, 14:54
Forum: Paranormaal
Topic: Paranormale borsten
Replies: 11
Views: 2383

Re: Paranormale borsten

piet wrote:In sommige gevallen is een borstvergroting tevens een vergroting van de levenskwaliteit.


Ik zie niet in hoe, en dit geval van C naar E helemaal niet. Zelfs de kleinste gezonde borsten zullen prima hun taak vervullen tijdens een zwangerschap. Dus puur medische gezien 'size doesn't matter.' Persoonlijk ken ik niemand met een vergroting maar zat jonge dames die een verkleining hebben ondergaan.

De vrouw uit de case heeft ook al 3 kinderen gehad, dan kun je natuurlijk ook niet verwachten dat het nog zo pront staat als op je 16e natuurlijk. Dat iemand met kleine borsten erdoor niet lekker in zijn vel zit of zich onzeker voelt kan ik me voorstellen. Maar vind ik nog steeds geen reden genoeg om zich te verbouwen (therapeutisch of plastisch maakt niet uit). Ik denk dat het veel gezonder is als we allemaal onszelf accepteren hoe we zijn, ieder normaal mens neemt zijn/haar partner toch ook hoe die is, inclusief alle imperfecties. Waarom accepteren we onszelf dan niet?

Ik zelf heb een beetje een haakneus en zou graag een wat rechtere neus gehad willen hebben. Maar we gaan toch niet naar een denkwijze toe dat we allemaal aan een hele hoge schoonheidsideaal moeten voldoen en maar verbouwen wat verbouwt kan worden, omdat het kan...Dat lijkt me een hele ongezonde maatschappelijke ontwikkeling.
by Rood
09 May 2013, 14:35
Forum: Paranormaal
Topic: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?
Replies: 86
Views: 24775

Re: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?

Ik record al een tijd een complete nachten, paar keer per week. En het is inderdaad heel vermoeiend alles te bekijken.

Gister heb ik mijn hele slaapkamer schoongemaakt en een klein hoekje gemaakt voor 'het'. Met een lavalamp (die ik 's nachts liet branden) en een bloemetje. Dit als vriendelijke gebaar. En misschien heeft het geen graf of eigen stekkie, misschien vind het de lavalamp ook wel interessant en besteed het dan daar aandacht aan. Ik heb het toen wat vragen proberen te stellen maar weer niks.

Ik hoorde wel een elektronische geknetter heel dichtbij, toen ik het aansprak. Leek heel erg op het geluid van een sideraal wat ik ondervonden heb tijdens een duik vakantie in Spanje. Kan natuurlijk ook iets normaals zijn geweest, en dat is juist zo frustrerend. De twijfel en onduidelijkheid begint nu wel zijn tol te eisen. Kimmy heeft duidelijkheid hele rare dingen kunnen registreren en had 'meteen resultaat'. Ik ben ook bang dat mijn subjectiviteit eronder gaat leiden, omdat ik misschien ~bewust of onbewust~ alles wat ik momenteel niet kan verklaren afschuif op een paranormaal fenomeen, terwijl dat niet het geval hoeft te zijn.

Ik heb momenteel zo veel mogelijk vrij kunnen nemen als mogelijk was want ik wil binnenkort toch echt wel een keer een conclusie kunnen trekken. Het identificeren van de entiteit heeft voor mij geen prioriteit meer. Ik zou al erg tevreden zijn als ik een foto of opname kan maken waarvan een met jullie expertise uitsluitsel gegeven aan kan worden. Dan weet ik zeker dat ik niet krankzinnig ben en kan ik het voor mezelf een plekje geven.
by Rood
09 May 2013, 13:16
Forum: Paranormaal
Topic: Paranormale borsten
Replies: 11
Views: 2383

Re: Paranormale borsten

Laat er geen misverstand over bestaan over de kracht van hypnose en de medische erkenning daarvan. En inderdaad de geest zelf is een zeer onbegrepen en krachtig middel en zeker in staat om fysieke gesteldheid te beïnvloeden. Maar alsnog vind ik dit een zeer dubieuze case:

Het lichaam groeit door celdeling, deze cel deling word aangestuurd door hormonen. Een gezonde cel deelt zich gemiddeld elk halfuur, en bij periodes van groei vaak vele male meer. Kinderen/jongeren met een groei achterstand krijgen hormonale injecties aan het einde of kort na hun persoonlijke groeispurt. Het enige wat deze injecties doen is deze groeispurt stimuleren of verlengen. Houd er wel rekening mee dat een arts dit eerder niet dan wel aanraad, want lopen klooien met iemands hormonaal-niveau doet meer kwaad dan goed. In mijn ervaring word dit echt pas als laatste redmiddel gebruikt na therapie, oefeningen, etc.
Als je goed kijkt (zeker bij hele slanke mensen) zie je op latere leeftijd duidelijk een lichte afwijking in de verhoudingen van het lichaam. In deze gevallen is vaak het torso iets schrieler of zijn de ledenmaten iets langer dan gemiddeld, niks ernstigs maar dat kan eventuele indirecte gezondheidsproblemen vooroorzaken of verergeren in de toekomst.

De groei van 2 cups na enkele sessies vind ik ook ontzettende snelle groei. Verder ken ik geen enkele zelfrespecterende vrouw die blij is met een E-cup, zeker niet een moeder van al 3 kinderen. Afhankelijk van de lengte van iemand is B of C is meestal al vrij groot. Alles daarboven is heel erg belemmerde in het dagelijks leven, levert serieuze gezondheidsklachten op op lange termijn en is meer a-sexueel dan sexy en helemaal niet handig in de slaapkamer. Een tijd terug was hier een documentaire over en de meerderheid van zowel mannen en vrouwen heeft liever gemiddelde en wat kleinere borsten dan grote. Als je toch gezien wil worden is een stevige push-up met v-hals kleding een betere en gezonder oplossing.

Ook het monsterlijke bedrag van 1.000 euro voor drie sessies klinkt mij wat veel, als deze therapeut het zo makkelijk kan waarom dan niet een normaal tarief voor?

Nogmaals ik sluit het niet uit maar vind deze zaak een beetje vreemd. Ik ben het verder helemaal met Didho eens dat als er toekomstig succes in deze praktijken worden geboekt dat die een mooie aanvulling kunnen zijn op het dagelijks leven en de gezondheidszorg. Maar we laten we het eerst onszelf respecteren en niet op dezelfde junk-food cultuur doorgaan en dit als een quick-fix instrument gaan beschouwen.

PS. ik kwam eigenlijk naar dit forum voor m'n eigen probleempje maar zag deze topic en vond het toch wel interessant, dus ik dacht deel ik ook even mijn mening, vind iedereen vast prima.
by Rood
07 May 2013, 15:40
Forum: Paranormaal
Topic: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?
Replies: 86
Views: 24775

Re: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?

Hey Kimmy,

Ten eerste bedankt voor je bericht heb er veel steun aan. Meestal praat ik er inderdaad wel tegen, maar ik hou het kort. Dingen als; 'goede avond, welterusten', etc. Heb geen flauw idee of het zin heeft want heb nooit response gehad.

Dat het niet alleen 's nachts aanwezig is vermoede ik ergens wel maar dat is wel de tijd dat het actief lijkt. Af en toe heb ik het gevoel of het wel aanwezig is of zelfs naast me is, maar dat kan ook komen omdat ik me dan focus en er in mijn hoofd mee bezig ben. Ik ben er niet bang van maar het is wel allemaal bizar en ik ben wel angstig dat ik schrik van een eventuele visueel scenario. Ik heb één van jou filmpjes gezien op dit forum (de rest had ik geen toegang of is al verwijderd) en daarin zie je duidelijk een gedaante voorbij schieten. Zoiets zien mij in het echt lijkt wel doodeng en daarom heb ik nu toe niet durven kijken als er iets gebeurt.

Paar dingen die ik wel wil weten van jou ervaring:
In hoeverre lijkt mijn ervaring op die van jou? Heb vluchtig jou topic door gelezen en jou 'huisgenoot' lijkt me niet echt gevaarlijk maar wel het is geen lieverd. Hoe lang duurde het voor je iets fatsoenlijks op tape had? Heeft jou partner er last van of merkt hij ook de dingen die entiteit doet? Want ik ben van plan een medium te zoeken en m'n slaapkamer te laten bekijken maar als de entiteit zich alleen voor mij merkbaar maakt heeft dat geen zin. En hoe gaat het nu met je? Is het nu rustig en leefbaar of blijft het vervelend?

Tot slot vind ik het een ontzettend lief gebaar dat je me wil helpen beeld materiaal te analyseren, en ik zou echt heel graag op het aanbod ingaan maar ik wil niet van mijn probleem jou probleem maken. Ik weet niet hoe confronterend de beelden zijn als er straks wel iets word gevonden, zowel voor jou als voor mij dus breng ik een ander liever niet in extra zorgen.
by Rood
06 May 2013, 15:56
Forum: Paranormaal
Topic: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?
Replies: 86
Views: 24775

Re: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?

Excuses voor de late reactie. Drukjes op het werk, en ik doe momenteel veel vrijwilligers werk op hulpposten bij evenementen, wat nu weer allemaal begint met goed weer. Ik ben ook bezig met interne bijscholing om mijn vak naar een hoger niveau te tillen (specialistische training voor noodpost/ambu). Niet echt hele relevant maar is misschien ook interessant buiten alleen spookverhaaltjes en ik ben er toch wel stiekem een beetje trots op.

Een hele tijd niks gebeurd, en door mijn druk bezig zijn was ik er ook niet echt mee bezig. Had bijna het idee dat het voorbij was en toen begon het weer en nu steeds frequenter. Ik ben weer begonnen met opnemen van geluid en beeld alom nog steeds geen succes met iets aparts opnemen (loop nog steeds achter met alles bekijken/luisteren).

Nu gebeurt er één of twee keer per week wel wat, maar het blijven kleine vage dingetjes. Zo heb ik bijvoorbeeld een kleine schuifkast en daar ligt wat electro spul in (reserve kabeltjes, oplader, etc.) Omdat de stofdichtheid hier hoog is, is deze kast altijd dicht. Twee maal afgelopen weken werd ik wakker met die kast open. Dan voel ik af en toe wat tocht, alsof iemand blaast, meestal door m'n haar of torso. En een paar kleine aanrakingen, minder concreet als eerste twee keer meestal echt een fractie van een seconde het kleine handje of een vinger. Deze zijn meestal tegen mijn arm of been.

Afgelopen weekend een wat intensievere aanraking. Kwam laat thuis van een uitgelopen dienst en had echt een zware rotdag gehad, ging veel mis op het werk (niks ernstigs maar ik kwam echt tijd en handen te kort dus het was hollen). Ik ging in bed nog wat tv kijken, de tv was nog geen minuut aan en ik voelde duidelijk zachte knijpjes in mijn voeten net een soort massage. Het was niet echt eng maar wel behoorlijk spannend, toch durfde ik niet op te kijken en hield mijn ogen dicht. Ik was wel bang dat ik me lam zou schrikken als er een gedaante of silhouet zou zitten als ik keek. Na een tijdje kreeg ik jeuk aan m'n voet en ik zei hardop: 'even krabben' met mijn andere voet jeukte ik even, toen stopte alles abrupt maar ging weer door toen ik stil lag. Af en toe voelde ik ook een tocht over mijn benen. De hand ging ook steeds langzaam omhoog en toen werd ik wel bang dat ik betast zou worden maar het bleef braaf onder de knie. Ik heb het hardop bedankt en ging gewoon slapen, het ging nog even door en toen stopte het.

Dit was wel een heel bizarre ervaring en ben nu wat actiever bezig met een medium zoeken.

Om Yossam te beantwoorden; Er zijn geen ingrijpende zaken gebeurd of dingen die anders gaan in mijn leven. Het enige wat echt duidelijk is dat alles 's nachts gebeurd en dat het duidelijk iets te maken heeft met mij. Ook zijn alle aanrakingen direct op de huid, ik slaap in mijn ondergoed dus zonder shirt, pyjama, etc.
Kortom ik ben nog steeds geen stap verder met te achterhalen waar ik mee te maken heb, terwijl mijn nieuwe 'huisgenoot' duidelijk contact zoekt/wil op eigen voorwaarden.
by Rood
17 Apr 2013, 19:04
Forum: Paranormaal
Topic: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?
Replies: 86
Views: 24775

Re: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?

Worden deze dingen over tijd actiever? Want dat idee begin ik te krijgen. Gezien de waarschuwing om er niet te veel op in te gaan en omdat volgens Psychic 2 keer blijkbaar niet heel speciaal is. Ik ervaar dit tot nu al tot zeer bijzonder en uitzonderlijk, als leek. Maar als dat zo is dan zit ik dan nog maar aan het begin van een (langdurig) proces?

Buiten het detecteren, zijn er dingen die ik persoonlijk kan doen om het de aandacht te trekken zodat er misschien fatsoenlijke communicatie tot stand komt?
by Rood
16 Apr 2013, 11:03
Forum: Paranormaal
Topic: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?
Replies: 86
Views: 24775

Re: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?

Psychic wrote:Of hoe vaak komt dit voor? Ik denk dat je ons eens een beeld moet geven van hoe vaak dit eigenlijk voorkomt, want je consulteerde al andere forums ook. Het lijkt me dus wel te gaan om meer dan enkele voorvallen? Hoe lang is dit al bezig in duidelijke vorm?

Alles wat ik heb meegemaakt heb ik hier gedeeld, ik wil juiste informatie dus wees niet ongerust ik heb geen informatie/ervaring achter gehouden die relevant zijn. Concrete aanraking maar 2 maal, eergister en de eerste keer. Dus eigenlijk al mijn ervaring staat in dit topic. Op een ander forum heb ik informatie gezocht over hoe en wat over entiteiten met mensen die claimen er ervaring mee te hebben.

Psychic wrote:Tot hiertoe voelt het misschien wel vreemd aan maar ik heb de indruk dat je je niet verzet of dat je geen extreme angst hebt.

Klopt, maar ik nodig het ook niet uit of vraag erna. Ik stel me een beetje neutraal op. Het 'voelt' veilig zo ver, en ik ben inderdaad ook niet meer echt bang maar meer nieuwsgierig. Misschien is dat naïef maar ik heb niet gevoel of het kwaad wil doen, daar heeft het kans genoeg voor gehad lijkt me.

Psychic wrote:Denk eens na welke vrienden en kennissen je al verloren hebt op een onnatuurlijke manier zoals zelfmoord, plots ongeval en andere. Of voor welke overledene had je wel een meer dan gewone waarde?

Er is niemand overleden die echt heel persoonlijk bij me stond. De meeste zijn wat verre familie (verre ooms en tantes) die ik eigenlijk alleen ken van naam en gezicht. En wat jongere mensen van mijn eigen leeftijdsgroep die bij me op school zaten of in de buurt woonde, maar ook dit ware vere kennissen. Dan gebeurt er natuurlijk in het ziekenhuis wel eens wat, maar niemand waar ik echt een band mee had of zo.

Psychic wrote:In welke soort woning woon je? Waar heb je zo'n experimenten nog gedaan?

Ik woon in een redelijk nieuw rijtjes huis (gebouwd in 1996) ons gezin is er na de bouw meteen ingetrokken en er is niemand in gestorven. Het experiment heb ik maar één maal gedaan thuis, gewoon voor de fun tijdens verveling, nooit eerder of later. Ook nooit eerder iets spook-achtigs gedaan. Ik vermoed toch dat ik toen toch meer succesvol ben dan ik dacht, ook gebeurde het eerste contact enkele weken later. Misschien heb ik de aandacht getrokken van iets of iemand en het me eerst een tijd geobserveerd of zo.

Psychic wrote:Voorlopig zou ik het nog even proberen opvolgen en zo duidelijk mogelijk noteren wat je ervoer. Ook hoe duidelijk en met wat het eventueel te vergelijken is. Ook in welke toestand je was en of er mogelijke natuurlijke verklaringen kunnen zijn?

Ik kan me niks aparts of speciaals herinneren. Ik heb lang gedacht over een logische verklaring en misschien is die er ook wel maar over de aanrakingen kan ik echt niks anders bedenken dan 'mindtricks' of een afwijking, in die zin.

Psychic wrote:Laat het in ieder geval niet te ver komen voor je weet wie en wat voor iemand het is.

Helemaal met je eens, wees maar niet ongerust. Ik baal alleen een beetje dat het detecteren en identificeren ervan me niet lukt. Waarschijnlijk omdat ik geen ervaring met dit soort dingen heb en ik ben ook geen paragnost of zo.
by Rood
15 Apr 2013, 13:49
Forum: Paranormaal
Topic: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?
Replies: 86
Views: 24775

Re: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?

Ik ben terug van mijn interne week sinds zaterdag. Voor ik weg ging heb ik het hardop uitgelegd dat ik een week weg zou gaan en liever niet had dat het me volgende. Ik heb de hele week niks vreemds mee gemaakt op mijn werk. Dus het heeft mijn verzoek gerespecteerd ~wat wel geruststellend is~ of het blijft gewoon in mijn huis. Het was 03:40 toen ik thuis kwam, even nog wat op de bank gezeten en alles verwerkt en toen naar de badkamer om me wat op te frissen voor het slapen.

Ik had mijn bovenlijf uitgekleed voor de wasbak. Toen ik net de kraan aan wou doen (ik keek dus met mijn hoofd richting de wastafel) voelde ik kleine zachte vingers over mijn rug strelen, ze voelde weer levensecht net als de eerste confrontatie. Ik was niet echt bang maar duurfde niet op te kijken (mijn wasbak hangt onder een grote spiegel) en misschien zou ik een gedaante of schim of iets zien en ik wou niet schrikken, op dat moment was de aanraking al even spannend genoeg. Het duurde niet lang de vingers gingen een paar keer op een neer en lieten een beetje kietel-gevoel achter (streel maar eens met je vingertoppen zachtjes over je pols of onderarm, dat gevoel). Ik zei hardop 'hoi' en heb me gewoon gewassen en ben gaan slapen. Er is verder niks gebeurd en de nacht van zondag op maandag ook niet.

Ik had een drukke week gehad en was dit eigenlijk allemaal vergeten maar dacht; 'oh ja' toen dit gebeurde.' Ergens bied dit wel wat zekerheid dat dit gebeurde zodra ik thuis was en zeker terwijl ik er in mijn hoofd totaal niet mee bezig ben.

Een paar dingetjes, gewoon om alles voor mezelf op een rijtje te zetten, maar ik wil graag jullie mening als ik het mis heb:
Het lijkt zich duidelijk te hechten aan mij als persoon. Deze ervaring lijkt mij op een welkom-thuis-groet of het wil laten weten dat het er nog is. Voorheen gebeurde het alleen in de slaapkamer maar het heeft nu duidelijk de badkamer gevonden. Ik heb geen flauw idee hoe deze dingen zich verplaatsen maar het kan zichzelf duidelijk naar andere kamers brengen.

Verder vind ik het nog steeds een beetje vervelend dat het allemaal zo vaag blijft. Het kan me aanraken dus heeft het vermogen tot fysiek contact. Ik leg vanavond wat schrijfgerei neer en wat blaadjes en vraag of het zijn agenda wil opschrijven, zou het een stuk duidelijker voor me maken.
by Rood
05 Apr 2013, 13:34
Forum: Paranormaal
Topic: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?
Replies: 86
Views: 24775

Re: Entiteit in huis of geestelijke stoornis?

Alle tips en info zijn meer dan welkom tot nu toe, zeker van Psychic. Die uit wat ik zo opmaak beschikt over menig ervaring.

Tot nu toe wederom niks raars gebeurt, ben nog volop bezig met mijn bestandjes. Maar ik zit wel met iets anders. Vanaf maandag ben ik een week intern werken en kom pas zaterdag weer thuis. Dit klinkt misschien een beetje ongeduldig en kinderachtig maar er is zeker geen manier om het hele proces the versnellen. En de entiteit te 'dwingen' zich bekend te maken, zonder het bang of boos te maken natuurlijk. In films doen ze dit wel eens door met een kruis te zwaaien of bepaalde voorwerpen neer te leggen, maar dit is waarschijnlijk allemaal sensatie/Hollywood onzin. Was het maar zo makkelijk als in Ghostbusters, spokenval neerzetten en klaar...

Ik ben dus volgende week weg en weet niet of ik de mogelijkheid heb om te reageren. Ik hoop natuurlijk niet dat het denkt dat ik het ontvlucht of zo, of me volgt.

Over een paragnost heb ik ook zitten denken, in de buurt zit er eentje maar dat is er een die claimt over alle paragnostische gaven die er zijn te beschikken en rekent een uur tarief. Bij dat soort types heb ik gauw mijn twijfels.