Categoriën:

Totaal aantal artikels: 389

volgende

Bandstemmen EVP

EVP Overledenen spreken Al de EVP’s die je hier op deze site kunt beluisteren, zijn zelf opgenomen bandstemmen. Bandstemmen opnemen kan je gewoon zelf ook […] Lees verder »

Contact met het hiernamaals

Een oud spiritistisch gesprek met gene zijde Via seances kan men contact verkrijgen met Hogere Entiteiten als men zich daarop afstemt. Bij spiritistisch of helderhorend  […] Lees verder »

Entiteiten en psychische problemen

Entiteiten en psychische problemen De sferen – de bron van de kennis Als ik over de sferen na de dood ga schrijven vraag je je […] Lees verder »

Geesten verwijderen uit een woning

Spookt het? Help, een geest in huis Handleiding om geesten te verwijderen uit een woning en het huis te zuiveren Wie zijn de mensen die […] Lees verder »

Is onze werkelijkheid virtueel?

De aard van onze werkelijkheid Golven of deeltjes Heb je moeilijkheden om te begrijpen waarom onze werkelijkheid een simulatie zou zijn of kan je het […] Lees verder »

Even doodgebliksemd

Ik was even dood door de bliksem Toen D. op 17 september 1975 aan het telefoneren was tijdens een onweer werd hij getroffen door de […] Lees verder »

Worden we bewaakt door UFO’s?

UFO’s, Kernwapens en oorlogen Ufo’s zijn een vreemd fenomeen. Vanwaar komen ze en hoe komen ze naar hier. Wie voldoende gefilmde UFO waarnemingen heeft bekeken […] Lees verder »

Bezetenheid, MPS of DIS

Bezetenheid Een zwaar geval van agressieve bezetenheid, waarbij ik ook bandstemmen heb kunnen opnemen, is het geval van M. Plots bezeten Op een zondagmorgen, zo’n […] Lees verder »

Terug in een ander lichaam na bijna doodervaring

Anoniem getuigenis verklaart drastische karakterveranderingen na ongeval. Deze ervaring dateert van 1966, maar is pas in 1998 gepubliceerd….  Na mijn eerste ervaring als “Tom” is […] Lees verder »

Schizofrenie en psychose alternatief bekeken

Alternatieve verklaring van geestesziektes Schizofrenie Over deze term ga ik niet ver uitweiden, daar mijn ideeën hierover nogal in strijd zullen zijn met de gevestigde […] Lees verder »

De BDE van zelfmoord

Lessen uit de BDE bij zelfmoordpogingen Bij een ‘mislukte zelfmoordpoging’, waarbij men net voor het licht, bij de ontmoeting met overleden verwanten te horen krijgt […] Lees verder »

Wetenschappelijk bewezen paranormale fenomenen

Wetenschappelijk bewijs voor paranormale fenomenen Wetenschappelijk paranormaal onderzoek dat veel strikter gevoerd is dan gelijk welk ander onderzoek, toont onbetwistbaar een aantal zaken aan die […] Lees verder »

Onze geest en onze virtuele werkelijkheid

Onze realiteit, de aard van materie en het ontstaan van alles Na jarenlange persoonlijke verdieping in het domein heb ik nu de inzichten gekregen die […] Lees verder »

Doodgaan volgens regressiehypnose

Bijna doodervaringen in een vorig leven Mensen die ‘klinisch dood’ zijn geweest en daarna weer tot leven zijn gekomen, hebben melding gemaakt van buiten­lichamelijke ervaringen […] Lees verder »

Ultieme bijna doodervaringen

Reizen voorbij het licht: ultieme kenniservaringen Kort samengevat verslag uit de studies van Kenneth Ring (emeritus professor psychologie aan de universiteit van Connecticut, VSA) Bij […] Lees verder »

Uw gevoelens buiten het lichaam brengen

Uittreding der gevoeligheid Uw bewustzijn in een glas water De wetenschap mag dan nog zoveel theorieën hebben over de werking van de hersenen, het bewustzijn […] Lees verder »

Mechanisch quantum

Mechanisch quantum Wetenschappelijk Onze wetenschap is redelijk ver gevorderd. Men heeft kennis van het ontstaan van ons universum door de Big Bang, we kennen de […] Lees verder »

UFO melding De Pinte

UFO of speelgoedballon in De Pinte? Kritisch bekeken UFO meldpunt vind ik een heel sceptische organisatie die vooropstelt dat zo goed als alle UFO fenomenen […] Lees verder »

Psychische gaven

Doornormaal of psychisch? Met onze hedendaagse technologie begrijpen we heel veel dingen. Zo lijkt het maar veel doodnormale vanzelfsprekendheden, hebben eigenlijk geen verklaring. Zwaartekracht Tot […] Lees verder »

Geest in huis?

Geest in huis? Fantasie of geest? In tegenstelling tot wat de meesten zullen denken, nl. dat er meer geesten vermoed worden die terug te brengen […] Lees verder »

Mysterieuze aanrakingen

Paranormale aanrakingen Dit is een erg oude ervaring die ik toen had beschreven. Misschien klinkt deze ongelooflijk maar ik weet dat ik overtuigende bewezen kreeg.  […] Lees verder »

Paranormaal, wetenschappelijk

Paranormaal, wetenschappelijk Parapsychologische verschijnselen verklaarbaar! Ongeloof in paranormale verschijnselen is typisch omdat het wetenschappelijk onverklaarbaar lijkt. Nochtans is het bestaan van telepathie, helderziendheid, proscopie, voorschouw, […] Lees verder »

Bewustzijn uit lichaam of onstoffelijk?

Bewustzijn uit lichaam of onstoffelijk? Is geest een product van ons lichaam? Onze geest incarneert in een menselijk voertuig. Dit zal de geest het hele […] Lees verder »

Inzicht in de essentie van het leven

Inzicht in de essentie van het leven Inzichten Wat heb ik nu gewonnen met een heel leven het paranormale en het spirituele te bestuderen? Dit […] Lees verder »

Realiteit versus illusie

Realiteit versus illusie Echt of fraude? Dat er paranormale fenomenen bestaan is werkelijkheid. Wie zich afsluit voor deze waarnemingen blijft bij de afgesloten area der […] Lees verder »

Wetenschappelijk verschenen, geest beïnvloedt materie

Wetenschappelijk verschenen, geest beïnvloedt materie Invloed van de geest bewezen In vele wetenschappelijke tijdschriften zoals British Journal of Psychology, Science, Nature, Proceedings of the IEEE, […] Lees verder »

Ouija

Ouija Het spiritistisch archief Ik heb jarenlang spiritistische ouijasessies gedaan en ook meerdere keren cursussen gegeven met groepjes kandidaten spiritisten die ik hiervoor opleidde. Het […] Lees verder »

Heelal en eeuwigheid

Heelal en eeuwigheid Energie en materie Miljarden jaren geleden ontstond ons heelal volgens onze wetenschappers. Dit lijkt een enorme tijd. Wat was er vóór? Tijdloosheid? […] Lees verder »

Contact met geesten?

Contact met geesten? Ouija en spiritisme Vraag aan mij: je zegt dat pendel wordt gestuurd door het onderbewustzijn , ik neem dit aan, maar wordt […] Lees verder »

Wetenschappelijk onaanvaardbaar

Wetenschappelijk onaanvaardbaar Tussen rationaliteit en fantast Men aanvaardt wetenschappelijk alleen materiële zaken die met Newtoniaanse fysica kunnen verklaard worden. Wat geestelijk is, zoals ons bewustzijn […] Lees verder »

Paranormaal versus onze opvatting van de realiteit

Paranormaal versus onze opvatting van de realiteit Feiten waardoor onze realiteit totaal anders blijkt Van de feiten die ik geleerd heb door mijn zoektocht doorheen […] Lees verder »

Stemmen horen

Stemmen horen Psychose? Niemand hoeft met onderstaande akkoord te gaan. Het is een persoonlijke visie. Ik ben vaak geraadpleegd door personen die stemmen hoorden. Bij […] Lees verder »

Mediums en helderzienden, kaf en koren

Mediums en helderzienden, kaf en koren Paragnost? Als mensen op zoek gaan naar een helderziende, paragnost, kaartlegger, toekomstvoorspeller kijkt men vooral naar advertenties of organisaties […] Lees verder »

Chupacabra

Chupacabra Goatsuckers Ik vraag me af of ons collectief bewustzijn iets nieuws kan scheppen dat er niet was. Zoals ik al zei geloof ik niet […] Lees verder »

Psychische waarnemingen

Psychische waarnemingen Psychische en psychologische beschouwingen Je kan niet paranormaal begaafd zijn als je onderbewuste waarnemingen niet naar het bewustzijn haalt en uitdrukt. Je kan […] Lees verder »

Tijdsreiziger?

Tijdsreiziger? (Foto: Time travelling hipster) Man “Uit” de tijd Deze foto is een museumfoto die de heropening van een brug toont in 1940-41. Waarom staat […] Lees verder »

Over ghosthunters

Over ghosthunters Paranormaal toerisme? Tegenwoordig duiken overal groepjes “paranormale onderzoekers” op. Hun kennis is beperkt tot ghosthunting. Ze geloven niet in helderziendheid, psychokinese, niet in […] Lees verder »

De verklaring voor ouija

De verklaring voor ouija 30 jaar veilige ouija Om een voorbeeld te geven van wat ik met geslaagde ouija kon meemaken, herverhaal ik hier even […] Lees verder »

Het materiële en andere verworvenheden bij de bijna doodervaring

Het materiële en andere verworvenheden bij de bijna doodervaring Het inzicht bij de bijna doodervaring Toen ik stierf besefte ik hoe waardeloos iets kan zijn […] Lees verder »

Bestaat de dood?

Bestaat de dood? Is de dood het einde? Men kan niet bewijzen dat de persoonlijkheid na de dood niet meer bestaat. Er is immers soms […] Lees verder »

De boycot van hypnose

De boycot van hypnose Mesmerisme contra hypnose Het is een heel verhaal dat begint bij Mesmer toen hij ontdekte dat zijn “magnetische passen” een somnambulistische […] Lees verder »

De nieuwe paranormale experts

De nieuwe paranormale experts Specialisten apparatuur Ik heb het nooit erg gehad op de toch velen die nooit diep met parapsychologie zijn bezig geweest en […] Lees verder »

Veeverminking en Los Alamos

Veeverminking en Los Alamos Mysterie van een abnormale dood Veeverminkingen zijn nog steeds een mysterie. Zeker als we niets willen horen van UFO’s. Deze dingen […] Lees verder »

Bewijs voor paranormale fenomenen

Bewijs voor paranormale fenomenen Wetenschappelijk bewezen paranormale fenomenen Helderziendheid, psychokinese, Remote viewing, uittreding, zijn al bewezen door wetenschappelijke proeven en ze zijn veeleisender uitgevoerd dan […] Lees verder »

Helpt exorcisme?

Helpt exorcisme? Exorcisme Exorcisme is in principe een ritueel dat door onze bevoegde kerkvaders worden uitgevoerd tegen de duivel, de demon, of de djinn die […] Lees verder »

De keuze voor terugkeer uit een BDE

De keuze voor terugkeer uit een BDE Een opmerking bij bijna doodervaringen Merkwaardig vind ik wel dat je tijdens een BDE zomaar de keuze zou […] Lees verder »

ET en astronauten

ET en astronauten UFO Uit ons forum: Een zeer boeiend stukje van een documentaire, die voor mij enkel maar bevestig hoe ik er ook over […] Lees verder »

Onverklaarbare mirakels?

Onverklaarbare mirakels? Echte mirakels Echte mirakels bevinden zich letterlijk onder onze neus. Als je bedenkt dat een hoopje grondstoffen zijn molecules zo kan rangschikken dat […] Lees verder »

Destructie of financiële welvaart?

Destructie of financiële welvaart? Globale gevolgen voor de mensheid Even iets minder spiritueel tussendoor. Kanker komt uit een beschadiging of fout in de software die […] Lees verder »

Crisis door vooruitgang

Crisis door vooruitgang Tijdsgeest De eerste personal computer verscheen pas in 82. Ik herinner me zelf ook mijn eerst pc die ik ergens een jaar […] Lees verder »

volgende