De tijdsgeest verandert snel

Alles wat meer met spirituele kennis te maken heeft of dat meer een filosofische bedenking is. Opvattingen omtrent karma van vorige levens, schepping, doel van het leven... kunnen hier terecht.
Parsam
Moderator
Moderator
Berichten: 680
Lid geworden op: 01 Dec 2008, 22:41
Locatie: Gent
Contact:

De tijdsgeest verandert snel

Berichtdoor Parsam » 25 Nov 2016, 16:23

De Golden Sixties zijn al lang voorbij. De opleving van allerlei spirituele stromingen ( bv New Age) is ook al lang voorbij. Dan kwam de tijd van het geld die uitliep op de bankencrisis. Intussen kwam ook de terreur, die geleidelijk aan aanwakkerde tot oorlog, weliswaar in voor ons nog verre gebieden, maar uit die oorlogen kwamen de vluchtelingen, en het westerse spirituele denken begon te wankelen. Terwijl Merkel zei " wir schaffen das" waarmee ze bedoelde dat ze de vluchtelingen met open armen wilde en kon opvangen, bouwden Roemenië, Macedonië e.a. muren aan hun grenzen. De Europese idealen van bv. Merkel konden maar overeind blijven omdat de vluchtelingen aan de grenzen van Europa werden tegengehouden, en België, Duitsland dan toch de verminderde toestroom van vluchtelingen aankon.

En toen kwamen referenda en verkiezingen. Degene die er tegenwoordig het meest op los liegt wint : de Brexit, Trump. Zeer snel na de overwinning geven die dan toe dat ze het wat verkeerd voorgesteld hadden, maar intussen valt Europa uit mekaar, en worden veel van Obama's gevleugelde toespraken en vooruitstrevende plannen weer teniet gedaan.

Trump, Farage, Poetin, Orban en zelfs Erdogan worden beste vriendjes, en de oude Europese beschaving komt stilaan alleen te staan. De oorlog vooral in Syrië wordt hoe langer hoe driester, en Europa twijfelt en verliest overal invloed.

Tegenover beschaving wordt het weer meer en meer het "Recht van de Sterkste", en verbaal maar ook fysiek geweld neemt toe. Verbaal geweld ook in de vorm van leugens die zomaar aanvaard worden.

Maar natuurlijk zal en moet dat keren. Al roepen de vluchtelingen nu op Lesbos dat ze als dieren worden behandeld, mensen zijn geen dieren. En meer beschaving, meer menselijkheid, meer spiritualiteit is de enige weg die toekomst biedt.
Love is a sign from the heavens that you are here for a reason
http://www.paryos.be
Jupiter
Toplid
Toplid
Berichten: 784
Lid geworden op: 19 Sep 2014, 02:33
Contact:

Re: De tijdsgeest verandert snel

Berichtdoor Jupiter » 25 Nov 2016, 21:35

Tja, zo is het wel ongeveer.......
Marine Lepenn en Geert Wilders staan ook klaar om het nationalisme verder door te drukken.
De hoofdreden van dit alles is dat we in pure decadentie leven. Hoe vaak in het verleden hebben we niet gezien dat hoogmoed voor de val komt.

Het paradoxale en meest bevreemdende is dat het verzadigde volk deze processen forceert.
Het verzadigde volk straft de zogenaamde " corrupte/elitaire/ gevestigde" politiek. Juist deze politiek heeft er respectievelijk voor gezorgd dat in de VS, GB en West Europa een nooit eerder vertoonde welvaart, vrede en veiligheid is ontstaan.
Het volk heeft alles, leeft als een keizer in het kwadraat maar wil nog meer...namelijk macht. Die pakt ze door op mensen te stemmen die tegen de gevestigde politiek stemmen. Dit, terwijl ze juist dankbaar zouden moeten zijn voor het decadente leven dat ze leiden.

Astrologisch zijn deze ontwikkelingen het gevolg van de intrede van de nacht van de 6e golf, oftewel de val van het Anglosaxische imperium, uitvoerig beschreven door de meest ingevoerde astroloog op het gebiede van de Mayakalender, Carl Calleman.

Voor de geinteresseerdeA guide to aligning your life with the frequencies of the Nine Waves of Creation

Explains the quantum physics behind the Waves of the Mayan Calendar system and how their holograms shape the human mind
Shows how throughout history each revolution in human consciousness has been driven by the activation of one of the Nine Waves of Creation
Reveals how we can consciously work to deactivate the negative patterns of the Sixth Wave and manifest the unity consciousness of the Ninth Wave
In the past few years the world has witnessed changes in social consciousness whose sudden development the ruling scientific paradigm has not been able to explain. These changes correspond with the activation of new Waves of Creation emanating from the center of the universe that influence human thinking. From the Big Bang to the present, these Waves guide the evolution of the universe and, through their holographic resonance with the human mind, profoundly shape revolutions in religion, technology, economy, and social consciousness.

Presenting a quantum-holographic perspective on world history and human consciousness, Carl Calleman explains the quantum physics behind the Waves of the Mayan Calendar system and how these Waves allow us to understand the shifting eras on Earth as well as the possibilities of the future. He describes how, prior to the activation of the 6th Wave in 3115 BCE, our social systems were based on a unified cosmic order, but the hologram of this Wave shifted society to an all-consuming focus on Good and Evil, leading to the rise of patriarchal religious structures, slavery, and warfare. He explores how later Waves and their new holograms helped humanity survive the negative effects of the 6th Wave, such as the Industrial Revolution of the 7th Wave and the Digital Revolution of the 8th Wave. In 2011, the 9th Wave was activated, bringing with it an accelerated push for a more egalitarian world, a rising awareness of unity consciousness, and access to the full power of all Nine Waves of Creation
Parsam
Moderator
Moderator
Berichten: 680
Lid geworden op: 01 Dec 2008, 22:41
Locatie: Gent
Contact:

Re: De tijdsgeest verandert snel

Berichtdoor Parsam » 26 Nov 2016, 15:26

Carl Johan Calleman heeft alleszins een stevige horoscoop , waarmee hij wel eens gelijk zou kunnen hebben.

Veel van zijn planeten staan in aardetekens ( denkt niet zomaar vrijblijvend, maar wil vaste grond onder de voeten) Zowel Zon, Maan, Mercurius, Mars, Saturnus in aardetekens. Daarbij maakt Mercurius een heel precieze driehoek met Mars, die zelf in het eerste huis staat ( dus sterk).

Het is in zijn onderwerpen wel nodig stevig te bouwen, want het is niet niets wat hij oppert. Hij neemt een ander standpunt dan de meeste Maya-kenners en dat blijkt ook uit zijn horoscoop : Zon/Mercurius ruim vierkant Pluto. Ook zijn stelling tegenover de overwinning van Trump, dat mensen zich keren tegen de leiders, die weliswaar corrupt zijn, maar die nog nooit in de geschiedenis voor het volk zo'n welvarende situatie hebben geschapen. De mensen kiezen voor iemand die zich keert tegen de elite omdat ze zelf naar de macht verlangen. Deze gedachte zie je ook in dat ruime vierkant Zon - Pluto .

Ik hou hem via zijn blog in het oog.

Dank voor de info.
Love is a sign from the heavens that you are here for a reason
http://www.paryos.be
Jupiter
Toplid
Toplid
Berichten: 784
Lid geworden op: 19 Sep 2014, 02:33
Contact:

Re: De tijdsgeest verandert snel

Berichtdoor Jupiter » 28 Nov 2016, 21:25

Ja, hij gaat als een Stier..... Recht vooruit :D een Nobelprijs had hij allang verdiend
Helaas heeft hij niet in de gaten dat er nog andere astrologische invloeden zijn die tijdgeestbepalende invloeden uitoefenen.

Een hele belangrijke wordt de ontdekking van een nieuwe planeet binnen nu en 2 jaar. Het archetypische karakter van die planeet, waarvan astronomen nu inschatten dat hij plusminus de omvang van Uranus zal hebben, zal vanaf het moment van ontdekking vanuit ons persoonlijke en collectieve onderbewustzijn naar ons persoonlijke en collectieve bewustzijn verschuiven.
N.b. Die planeet duurt 80 jaar, een mensenleven, over 1 graad door de dierenriem.
Niet mis he, Parsam.

Terug naar “Spiritueel”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast