De één zijn dood is de ander zijn bloot.

Alles wat meer met spirituele kennis te maken heeft of dat meer een filosofische bedenking is. Opvattingen omtrent karma van vorige levens, schepping, doel van het leven... kunnen hier terecht.
Didho
Toplid
Toplid
Berichten: 5889
Lid geworden op: 26 Nov 2011, 16:31

De één zijn dood is de ander zijn bloot.

Berichtdoor Didho » 03 Aug 2015, 02:58

Jawel, je hebt het juist gelezen en ik zal uitleggen waarom.
Enige tijd geleden overleed Patrick De Witte, de hoofdredacteur van P-magazine, op veel te jonge leeftijd. We weten allemaal dat De Witte fel gekant was tegen alles wat enigszins alternatief of paranormaal getint was. Je moet zijn boeken maar eens openslaan om te ontdekken hoe fel, scherp en genadeloos hij tegen die onderwerpen van leer trok. Hij haatte de homeopathie, hoewel het niet helemaal uitgesloten is dat hij zijn leven misschien had kunnen verlengen, door op een natuurgeneeskundige therapie beroep te doen.
Was hij dan op alle vlakken een moeilijk, negatief en hatelijk mens?
Toch niet. Hij vond de bekende voorpagina van P-magazine, met halfnaakte vrouwen erop, grof en vulgair en liet die foto's afvoeren tijdens zijn beleid als hoofdredacteur. Maar zie, De Witte was nauwelijks overleden en op de voorpagina van P-magazine stonden en staan opnieuw schaars geklede dames in bi-, mono- of andere kinis.
Voor mij niet gelaten natuurlijk, maar het spreekwoord hierboven is wel treffend herkenbaar, nietwaar? Zo gaat het nu eenmaal in de wereld.

Terug naar “Spiritueel”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten