Pagina 1 van 1

Het Grote Mysterie

Geplaatst: 16 Jul 2016, 20:02
door piet
Zopas eens gezocht op 'paranormaal radioprogramma' en ik kwam uit op radio RTV Stadskanaal.
Een Nederlandse zender die op dinsdagavond tussen 20 en 21 uur een uurtje vrijmaakt voor het paranormale.
Een aantal uitzendingen kunnen herbekeken en beluisterd worden op hun facebookpagina: https://www.facebook.com/pages/Het-grot ... 29?fref=ts
Of het in de stijl is van "Het Zwarte Gat" indertijd op Veronica weet ik niet maar het loont toch de moeite om eens een uitzending te volgen.

Re: Het Grote Mysterie

Geplaatst: 16 Jul 2016, 21:37
door Denis
Ik heb even een uitzending beluisterd (5/7). Ik was verrast dat ik daar grote delen bijna identieke uitspraken van mezelf kon horen die in een reeks artikels over ouija gaan. Net zoals ik het met eigen woorden letterlijk heb omschreven. Het leidt geen twijfel, dit is van de website aura-oasis afkomstig. (of van een gekopieerd artikel dat ik nog niet ontdekt heb, ik ben zeer frequent gekopieerd geweest, vooral over dat onderwerp en waar men dan nog een stuk van een andere site aanbreit)
Daarna volgt dan ook informatie van andere websites. Een bronvermelding zou wel eerlijker geweest zijn.

Maar goed... hun informatie hebben ze dus op internet opgezocht.

Ik heb ook nog een beetje zitten zoeken naar een Nederlandstalige radio over paranormale onderwerpen. Zo heb ik er naast die van het Zwarte gat ook van shoreline. Ook paranormale onderwerpen en recenter. Ik vind het algemeen wel minder goed als het Zwarte gat maar ja dat is er nu eenmaal al meerdere decennia niet meer.

Betreft de radio die Piet vond ga ik niets afbreken. Ik heb gezien dat je ze op een gewone website kan vinden met herbeluisterbare oude opnames http://hetgrotemysterie.com/opnames/
Ik ga dit toch eens verkennen. Deze gesproken opnames zijn immers leuk om ergens buitenshuis via oortjes te beluisteren via de moderne middelen.