Ecocheques

Alternatieve onderwerpen zoals acupunctuur, hypnose, NLP, kruiden, healing, reiki, mindfulness en andere...
Ook andere onderwerpen die minder passen in bovenstaande topics maar wel iets met het alternatieve/mysterieuze/UFO te maken hebben kunnen hier terecht. Ook onderwerpen zoals astrologie en gelijkaardige.
Didho
Toplid
Toplid
Berichten: 5889
Lid geworden op: 26 Nov 2011, 16:31

Ecocheques

Berichtdoor Didho » 02 Jul 2015, 20:50

Deze namiddag zag ik aan een winkel, waar ze elekrische toestellen verkopen, het volgende bericht uithangen: "Betaal met ecocheques!"
Dat vond ik eigenlijk niet kunnen, want als er twee zaken zijn die weinig of niets met mekaar te maken hebben, dan zijn het wel elektrische toestellen en het milieu.
Hoe lossen we dat op?
Wel, ik stel voor die ecocheques te vervangen door ecoseks. Het klinkt bijna hetzelfde maar is toch totaal verschillend.
En wat is ecoseks?
Dat is:
- seks waarbij het condoom van rubber is en niet van plastiek.
- seks in een sojaveld, maar het mag niet genetisch gemanipuleerd zijn.
- seks met behulp van maca, ginseng, tantra, shiatsu, enzovoort en dus niet met viagra en andere chemische rommel.
Ziezo: mijn mening over het gebruik of misbruik van ecocheques. Zelf heb ik er overigens vroeger ook nog ontvangen via mijn werk en het was me toen al opgevallen dat men ze in een merkwaardig soort winkels en zelfs voor vrij vervuilende producten kon omruilen. Zef deed ik dat niet omdat ik dergelijke producten sowieso al weinig of nooit koop. Ik kon ze dus inwisselen voor enkele ecologische producten die ik nodig had. Gelukkig maar.

Terug naar “Alternatief, mysterie, vreemde verschijnselen, andere”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast